volum design studio
servicii

productie 3d

animatie 3d

O animație 3D este un avantaj pentru orice companie care trebuie să vândă produse sau servicii, în special în industria imobiliară. Ea are o abordare mai emoțională față de clienți.

Serviciile de randare animată au fost folosite de profesioniști din întreaga lume, din diverse sectoare, cum ar fi arhitectura, ingineria, medicina, publicitatea etc.

tur virtual

Realitatea virtuală există de ceva timp. Ea a fost folosită în multe domenii diferite.

De exemplu, realitatea virtuală a ajutat arhitecții să proiecteze clădiri, arătând clientului cum va arăta înainte de a o construi. În acest fel, poate fi modificată înainte de începerea construcției, dacă nu intră suficientă lumină naturală în încăperi sau dacă există probleme structurale cu fundația clădirii.

Tururile VR sunt deosebit de utile pentru agenții imobiliari, deoarece le pot arăta potențialilor cumpărători cum ar fi să trăiască în casă înainte de orice achizitie. Acest lucru reduce timpul și stimulează vânzările.

tur panoramic 360

Imaginile panoramice reprezintă o nouă modalitate de a arăta potențialului cumpărător cum arată noua proprietate.

Imaginile pot fi realizate din toate unghiurile și arată tot ceea ce s-ar vedea dacă s-ar plimba în jurul proprietății. O mulțime de companii le folosesc pentru tururi de realitate virtuală ale proprietăților, dar pot fi folosite și pentru a genera conținut pentru site-urile imobiliare.

Această secțiune oferă o introducere a imaginii panoramice și a cazurilor de utilizare a acesteia în tururile imobiliare virtuale.