volum design studio
Servicii

Design interior

Pouf_Top

Primul contact

Ce înseamnă pentru dumneavoastră designul interior?

Designul de interior înseamnă proiectarea și amenajarea spațiilor interioare și are ca scop asigurarea unui mediu mai confortabil și mai eficient.

Designul interior se bazează pe mai multe discipline, inclusiv arhitectura, arta, moda, fabricarea de mobilier, grafica, designul de iluminat și arhitectura peisagistică.

Ce doriți să simțiți? Ce vă atrage? Cu un design care îți taie respirația, spațiul tău nu va mai fi format doar di patru pereți în jurul tău. Este vorba despre a lua mediul înconjurător și a-l transforma în ceva frumos, captivant și plăcut. Împărtășește-ți vocea pentru a ne ajuta să împărtășim spațiul tău!

Evolutie

Un design excelent are nevoie de o gândire excelentă. Fiecare detaliu contează pentru un proiect de design interior de succes. Prin urmare, atenția la detalii face diferența. Este important să se înțeleagă spațiul, caracteristicile sale proprii și să se deseneze un potențial maxim pe care îl poate atinge. Fiecare spațiu are propria poveste și personalitate, așa că niciun proiect nu seamănă cu altul.

Pentru a contura o nouă poveste pentru fiecare spațiu pe care îl întâlnim pentru prima dată, parcurgem câteva etape cheie - pornim de la ideea preliminară, pe care o șlefuim apoi până la conturarea conceptului mult dorit de client, și ne ocupăm de soluțiile tehnice specifice fiecărui proiect. Ținem cont pe tot parcursul de factori precum lumina naturală și ambientală, umbre și lumini, texturi, culori și soluții de mobilier personalizate, astfel încât designul final să fie îmbinat și cu funcționalitatea.

07
living_05

implementare

Executarea proiectelor de interior necesită o atenție deosebită. De la circuite electrice și soluții pentru o casă inteligentă până la soluții legate de estetică și culoare, cum ar fi tipul de vopsea folosit. Vizitele la fața locului sunt importante pentru a se asigura că procesul de implementare decurge conform planului.

VOLUM oferă servicii de asistență în procesul de implementare, fiind în contact permanent cu clientul și asigurându-se că investiția se face conform bugetului și că achizițiile sunt realizate conform proiectului.

În plus, dispunem de echipe specializate în amenajări pentru implementarea proiectului, care sunt la dispoziția clientului și care transformă proiectul de pe hârtie în realitate.